Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Yerel 05 Aralık 2020 - 13:58 Yorum: 0

Destici: “Kadınlarımızın, başta siyaset olmak üzere hayatın her alanında, daha fazla yer almalarını diliyorum”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Kadınlarımızın, başta siyaset olmak üzere hayatın her alanında, daha fazla yer almalarını...

Destici: “Kadınlarımızın, başta siyaset olmak üzere hayatın her alanında, daha fazla yer almalarını diliyorum”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Kadınlarımızın, başta siyaset olmak üzere hayatın her alanında, daha fazla yer almalarını diliyorum" dedi.

Türk kadının seçme ve seçilme hakkına sahip olduğu gün olması dolayısıyla bir mesaj yayımlayan BBP Genel Başkanı Destici, "5 Aralık 1934 tarihini, Türk kadının seçme ve seçilme hakkına sahip olduğu gün olması dolayısıyla Cumhuriyet tarihimizin önemli işaret taşlarından biri olarak kabul ederiz. Birinci Dünya Savaşı'nın kaybedilmesi, bunun akabinde işgal kuvvetlerinin yurdumuza girmesi ve imkansızlıklarla kazandığımız Kurtuluş Savaşı'nın ardından, Türkiye'nin o günkü zor şartlarında attığı önemli adımlar, her zaman milletimiz için birer gurur vesilesi oldu, olmaya da devam edecek. Mesela Fransa'da, kadınların aynı hakları, bizden tam 10 yıl sonra elde edebildiklerini düşündüğümüzde, kararın önemi ve bize demokrasi dersi vermeye kalkanların şecereleri hakkında yeni kanaatler ediniriz. Bu vesileyle, kadınlarımıza yönelik, başta "şiddet" olmak üzere işlenen suçların artık son bulmasını; devletin ilgili kuruluşlarının, konunun önemine binaen ayrıntılarını daha önce defaatle dile getirdiğimiz, kapsamlı bir çalışmayla gerekli önlemleri almasını; kadınlarımızın, başta siyaset olmak üzere hayatın her alanında, daha fazla yer almalarını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber