Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 26 Mayıs 2020 - 10:48 Yorum: 0

Destici’den esnaf, işçi ve memur temsilciler genel başkanlarına bayram telefonu

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Esnaf, işçi ve Memur temsilcilerinin Genel Başkanları ile telefonla görüşerek Ramazan Bayramlarını...

Destici’den esnaf, işçi ve memur temsilciler genel başkanlarına bayram telefonu

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Esnaf, işçi ve Memur temsilcilerinin Genel Başkanları ile telefonla görüşerek Ramazan Bayramlarını tebrik etti.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK - İŞ) Genel Başkanı Ergün Atalay, Hak İşçi Sendikaları Konfederasyonu (HAK - İŞ) Genel Başkanı Mahmut Arslan, Memur Sendikaları Konfederasyonu (MEMUR -SEN) Genel Başkanı Ali Yalçın ve Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu (KAMU-SEN) Genel Başkanı Önder Kahveci ile bayramlaştı.

Destici, esnafın, memurun ve çalışan kesimlerin bayramını tebrik etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber