Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 17 Ekim 2016 - 13:43 Yorum: 0

Dev kalamar görenleri şaşkına çevirdi

Bodrum'da amatör bir balıkçı zıpkın ile 3,5 kilogramlık dev kalamar tuttu.

Dev kalamar görenleri şaşkına çevirdi

Bodrum'da amatör bir balıkçı zıpkın ile 3,5 kilogramlık dev kalamar tuttu. Kalamarı karaya çıkaran balıkçı gördüğü manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Akyarlar mevkiinde denize dalan 42 yaşındaki Recep Arslan zıpkınla balık avlamak isterken dev bir kalamar vurdu. Aspat mevkiinde vurduğu kalamarı karaya çıkardığında gözlerine inanamadı. 3,5 kilogram ağırlığında olan kalamarın 1 metre uzunluğunda olması dikkatlerden kaçmadı.

Aslan, avladığı en büyük kalamar olduğunu belirterek, "Bu bölgelerde bu kadar büyük kalamar çıkmaz. En fazla 1 kilogramağırlığında kalamarlar olur. Ben denize daldığımda aynı büyüklükte 3 tane kalamar vardı. Ben bunu avlarken 2 kalamar ise kaçtı. İlk kez bu kadar büyük bir kalamar görüyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber