Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 16 Eylül 2016 - 10:48 Yorum: 0

Develililer Derneği’nden bayramlaşma programı

Develililer Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri bayramlaşmak üzere Kurban Bayramının dördüncü gününde dernek binasında bir...

Develililer Derneği’nden bayramlaşma programı

Develililer Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri bayramlaşmak üzere Kurban Bayramının dördüncü gününde dernek binasında bir araya geldi.

Bayramlaşma merasiminde bir konuşma yapan Dernek Başkanı Dr. Ahmet Özyalçın; "Bayramlaşma programımıza katılım sağlayan tüm üyelerimize katılımından dolayı dernek yönetim kurulu adına teşekkürlerimi sunuyorum. Bu günler hepimizin birlik ve dayanışma günleridir, hep birlikte en iyi şekilde değerlendirmeliyiz" dedi.

Özyalçın, "Sıla-i rahime önem vererek ziyaretlerimize devam etmeliyiz. Mutlaka büyüklerimizi ziyarete gitmemiz gerekiyor. Bu ziyaretlere çocuklarımızın da katılması oldukça anlamlı olacaktır. Bu günlerin aynı zamanda yardımlaşma günleri olduğunu unutmayalım. Etrafımızda bulunan yardıma muhtaç insanlara sahip çıkalım, kestiğimiz kurbanların etinden ikram edelim. Unutmayalım ki bu paylaşımlar toplumsal barışın inşasına katkıda bulunacaktır. Ben tekrar hepinizin kurban bayramını tebrik ediyor, daha nice bayramlara ulaşmanızı diliyorum" dedi.

Dernek üyelerinin geniş bir katılımıyla gerçekleşen bayramlaşma üyelerle yapılan sohbet ile sona erdi.

Develililer Derneği’nden bayramlaşma programı

Develililer Derneği’nden bayramlaşma programı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber