Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 09 Eylül 2016 - 12:03 Yorum: 0

Develi’nin çehresi değişiyor

Develi'de doğalgaz çalışmaları biten yerlerde sıcak asfalt ,refüjde ve peyzaj çalışmaları yapılarak Develi'nin çehresi değişti, özellikle ana yollarda...

Develi’nin çehresi değişiyor

Develi'de doğalgaz çalışmaları biten yerlerde sıcak asfalt ,refüjde ve peyzaj çalışmaları yapılarak Develi'nin çehresi değişti, özellikle ana yollarda hızlı ve titiz bir çalıma yapılarak kurban bayramına yetiştirildi. Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar meydanda refüjde ve peyzaj yapılan yerleri inceledi.

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, "Doğalgaz çalışmaları biten yerlerde özellikle anayol üzerindeki hatlarda kurban bayramına yetiştirmek için hızlı ve titiz bir çalışma yaptık,sıcak asfalt ve refüjde ve peyzaj çalışması yapılarak Develi'mizin çehresi değişti" dedi.

Başkan Cabbar, "Güney aşağı mahallemizde doğalgaz çalışmaları devam ediyor. Kayserigaz yöneticileri ile sürekli irtibat halindeyiz istişareli olarak çalışıyoruz. Kayserigaz yöneticileri doğalgaz çalışmalarının devam ettiğini şuanda güney aşağı mahallesine asfalt dökmenin uygun olmayacağını söylediler. Doğalgaz çalışması bitmeyen yere asfalt çalışması yapmak milletin malını heba etmek olur. Bizim heba edecek bir kuruşumuz dahi yok. Güney aşağı mahallesine de doğalgaz çalışmaları bittikten sonra hızlı bir şekilde asfalt çalışması yapacağız" diye konuştu.

Develi’nin çehresi değişiyor

Develi’nin çehresi değişiyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber