Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 19 Ağustos 2016 - 08:53 Yorum: 0

Devlet adamlarıyla çektiği selfielerle fenomen olan çocuk konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, çok sayıda devlet adamı ve sanatçılarla selfie çeken 14 yaşındaki Yakup Nurullah Narin fenomen...

Devlet adamlarıyla çektiği selfielerle fenomen olan çocuk konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, çok sayıda devlet adamı ve sanatçılarla selfie çeken 14 yaşındaki Yakup Nurullah Narin fenomen oldu. Cumhurbaşkanı'nın kendisini ismen tanıdığını belirten Narin, "Yoldan geçenler, haberlerde gördüğü için benimle fotoğraf çektirmek istiyor" dedi.

7 Ağustos'ta Yenikapı'da düzenlenen "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra protokoldeki çok sayıda devlet adamı ve ünlüyle selfie çeken 14 yaşındaki Yakup Nurullah Narin sosyal medyada fenomen hale geldi.

"Cumhurbaşkanımız beni ismen tanıyor"

Maltepe'de oturan 14 yaşındaki ortaokul öğrencisi Yakup Nurullah Narin selfie serüvenini anlattı.

Ünlü isimlerle çektiği selfielerle gündeme gelen Yakup Nurullah Narin, "Protokole girmemle Kadir Topbaş, Vasip Şahin devlet kademeleriyle fotoğraf çektirerek ileri doğru gittim. En son Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan ile fotoğraf çektirdim. Korumalar daha önceden tanıdıkları için pek bir müdahaleleri olduğu söylenemez. Çünkü daha önceden de gidiyordum. Devlet erkanı bazıları sima bazıları ismen artık tanıdılar. Cumhurbaşkanımız ismen tanıyor. Toplantısı varmış pek bir şey söyleyemedi. Ben ona sadece bir cümle söyleyebildim. Sadece "Sayın Cumhurbaşkanım kanımızın son damlasına kadar arkanızdayım" diyebildim sadece. Cumhurbaşkanımız da öptü, yanağımı sıktı" dedi.

"Yoldan geçenler, haberlerde gördüğü için fotoğraf çektirmek istiyor"

Çevresinden çok güzel tepkiler aldığını belirten Osmangazi İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Narin, "Çoğu düzgün yorum yapıyor. Yoldan geçenler, haberlerde gördüğü için fotoğraf çektirmek istiyor. Benim miting alanına gidiş amacım bu tarihi anın bir daha yaşanmayacağını düşündüğüm, ileride çocuklarıma ve torunlarıma, arkadaşlarıma, kardeşlerime anlatmak, bunları gurur kaynağı olarak fotoğraflarla ölümsüzleştirdiğimi düşünüyorum. O sahneyi görünce 5 milyon insanı görünce orada o an şunu düşündüm. Zalimlerin korku duyduğu mazlumların ise güven duyduğu fotoğrafı gördüm" şeklinde konuştu.

Yakup Nurullah Narin'in babası Vedat Narin ise, "Özgüveni çok yüksek olan bir çocuk ve oralara gidip gerçekleri görmesi beni ziyadesiyle memnun ediyor. Miting alanına gitmek istediği zaman seve seve gönderiyorum. Cumhurbaşkanımız başta devlet büyüklerimizin bazıları sima bazıları da isim olarak da biliyor o yüzden ben fazla yadırgamadım" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber