Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ramazan 2015 24 Temmuz 2014 - 11:12 Yorum: 0

Devlet Baba ile iftar bir başka güzel

Malatya Valisi Vasip Şahin, Orucunu MİAD Sevgi Evlerinde çocuklarla birlikte açtı.

Devlet Baba ile iftar bir başka güzel

MALATYA - Malatya Valisi Vasip Şahin, Orucunu MİAD Sevgi Evlerinde çocuklarla birlikte açtı.

MİAD Sevgi Evlerine eşi Şeyma Şahin ve Torunu Hanne Betül ile birlikte gelen Vali Şahin , Vali Yardımcısı Mehmet Özel, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Oktay Taş, İl Müdür Yardımcısı Cevdet Tatar ve Çocuklar tarafından karşılandı.      

Bayan Şahin torunu ile birlikte Yetiştirme Yurtlarında, Çocuk evlerinde ve Sevgi evlerinde kalan çocukların masalarını gezerek onlarla sohbet etti. Torun Betül burada çocuk olduğunu hemen göstererek ailesinden ayrılıp çocuklarla oyun oynama başladı.

İftar sonrası çocuklar adına konuşma yapan Dilan Başlar “Sevgi Evlerinde düzenlemiş olduğumuz iftar yemeğimize hoş geldiniz, Müslüman alemi için bu gecenin ayrı bir önemi var, Kadir gecesinin hepimize sağlık ve mutluluk getirmesini temenni diyorum. Bu gece bütün dualarımız Dünyadaki bütün çocukların barış ve huzur içerisinde çocukça geçirmesi için olmalıdır.” dedi.

Vali Şahin’de “Bu gece çok önemli bir gece, biraz önce arkadaşınızda söyledi, bin aydan daha hayırlı bir gece. Bu gecenizi de tebrik ediyorum, Sizin çocuk yürekleriniz saf günahsız gönülleriniz bugün eğer dua ederse hem kendiniz için, hem büyükleriniz için, hem milletimiz için, hem Malatya için hem de Dünya alemi için özellikle de çocuklar için savaşların, zulümlerin, çeşitli baskıların altında en fazla sıkıntıyı çocuklarımız çekiyor. O çocuklar için dua ederseniz inşallah cenab-ı hak sizin dualarınızı kabul eder ve dünyada sıkıntılar, zulümler ve haksızlıklar son bulur.Onun için mutlaka dua edin. Ülkemiz içinde kendiniz içinde mutlaka dua edin.” dedi. Çocuklarda dua edeceklerine söz verdiler.

Konuşmasının son bölümünde çocuklara bir yaş daha büyüdüklerini, yeni bir sınıfa geçtiklerini ve önümüzdeki sene bu seneden daha da başarılı olmalarını dileğinde bulunarak arkadaşlarından, öğretmenlerinden daha çok şeyler öğrenmelerini istedi. Yazın vakitlerini değerlendirmelerini de isteyerek “ Bu akşam sofrayı paylaştık, İnşallah bayramda da beraber olacağız ama şimdiden bayramınızı tebrik ediyorum, en güzel günleriniz bayram tadında geçer, bundan sonra hayat hep size gülsün, cenabı-hak sizlere neyi umut ediyorsanız, sizin için ne hayırlı ise sizlere onu nasip etsin. Sizler gayret eder çalışır ve duayı da ihmal etmezseniz cenab-ı hak sizleri mutlaka istediğiniz hedefe ulaştıracaktır. Bu gün akşam sizlerle beraber olmaktan da çok mutlu olduğumu özellikle belirtmek istiyorum. Ben hepinizin gözlerinden öpüyorum, herhangi bir sıkıntınız olduğunda, talebiniz, isteğiniz, dileğiniz olduğunda müdürlerinize, öğretmenlerinize veya bizlere çok rahat iletebilirsiniz. Herhangi bir sıkıntınızı ihtiyacınızı gidermekten de bizlerde çok mutlu olacağız. Hepinize Teşekkür ederim” diyerek konuşmasını tamamladı.

Çocuklar ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirmek ve iftar sofrasını paylaşmalarının mutluluğu adına Vali Şahin ve Bayan Şahin’e hediye verdiler.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber