Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 23 Kasım 2016 - 10:18 Yorum: 0

Devlet Büyüklerine Hakaret Eden 19 Kişi Hakkında İşlem Yapıldı

Kayseri Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Güvenlik Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarda Devlet Büyüklerine Hakaret suçundan 19 şahsa işlem...

Devlet Büyüklerine Hakaret Eden 19 Kişi Hakkında İşlem Yapıldı

Kayseri Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Güvenlik Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarda Devlet Büyüklerine Hakaret suçundan 19 şahsa işlem yapıldı.

Edinilen bilgiye göre Güvenlik Şube Müdürlüğü tarafından 556 Markaların Kanunu ile ilgili olarak 13 olayda 16 şahsa, 5846 Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ile ilgili olarak 34 olayda 39 şahsa, Devlet Büyüklerine Hakaret suçlarıyla ilgili olarak 19 olayda 19 şahsa, 5187 sayılı Basın Kanununa Muhalefet ile ilgili olarak 2 olayda 2 şahsa ve Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik Suçundan 16 olayda 16 şahsa işlem yapıldığı öğrenildi.

Ayrıca Güvenlik Şube Müdürlüğü tarafından 21'i basın açıklaması, 2'si genel kurul kongre olmak üzere toplam 23 konunun işlem ve takibinin yapıldığı bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber