Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 16 Eylül 2014 - 12:26 Yorum: 0

Devlet ve görev adamıyız!

Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarılığı görevinden istifa ettiğini Twitter'dan önceki günler de açıklayan Doç. Mehmet Ulvi Saran, merkeze alınmasını Murat Çelik'e değerlendirdi.

Devlet ve görev adamıyız!

MALATYA GÜNCEL - Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarılığı görevinden istifa ettiğini Twitter'dan önceki günler de açıklayan Doç. Mehmet Ulvi Saran, merkeze alınmasını Murat Çelik'e değerlendirdi.

Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameye göre, Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarılığı görevinden alınarak merkez valiliğine atanan Saran, Malatya Güncel Genel Yayın Yönetmeni Murat Çelik'e yaptığı açıklamada, "Devlet ve görev adamıyız, verilen her tür görevi layıkıyla yaparız" dedi.

Türkiye'nin orta ve uzun vadeli güvenlik stratejilerinin belirlenmesi ve bu çerçevede Emniyet, Jandarma ve Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) gibi güvenlik ve istihbarat kurumları arasında koordinasyonu sağlamak amacıyla kuruldu. Bu kapsamda Başbakanlık'a bağlı olarak çalışan Kamu Güvenliği Müsteşarlığı, bir süre önce İçişleri Bakanlığı'na bağlanmıştı.

Muammer Güler ve Murat Özçelik'ten sonra göreve gelen Ulvi Saran, 2 Ağustos 2012'den beri bu görevdeydi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber