Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 15 Nisan 2022 - 15:58 Yorum: 0

Devrekani eski Belediye Başkanı Topkaraoğlu, toprağa verildi

Kastamonu'nun Devrekani ilçesinde 1980-1994 yılları arasında belediye başkanlığı görevini yürüten ve hayatını kaybeden Yüksel Topkaraoğlu, düzenlenen...

Devrekani eski Belediye Başkanı Topkaraoğlu, toprağa verildi

Kastamonu'nun Devrekani ilçesinde 1980-1994 yılları arasında belediye başkanlığı görevini yürüten ve hayatını kaybeden Yüksel Topkaraoğlu, düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Devrekani ilçesinde 1980-1994 yılları arasında ilçe belediye başkanlığı görevinde bulunan Yüksel Topkaraoğlu hayatını kaybetti. Vefat eden Yüksel Topkaraoğlu için ilk olarak Devrekani Belediye Başkanlığı önünde tören düzenlendi. Topkaraoğlu'nun cenazesi, Devrekani Belediye Başkanlığı önüne getirilerek helallik istendi. Yapılan duanın ardından Devrekani eski Belediye Başkanı Yüksel Topkaraoğlu, Cuma namazına müteakiben Merkez Çarşı Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Vakıf Mezarlığındaki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine Kastamonu Valisi Avni Çakır, CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, Devrekani Belediye Başkanı Engin Altıkulaç ile ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, Toprakoğlu'nun yakınları ve vatandaş katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber