Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Mayıs 2017 - 23:44 Yorum: 0

Devrekliler ilk teravih namazını kıldı

İslam aleminin kutsal ayı olan 11 ayın sultanı Ramazan ayının girmesiyle birlikte başlayan Devrekli vatandaşlar ilk teravih namazını kılmanın mutluluğunu...

Devrekliler ilk teravih namazını kıldı

İslam aleminin kutsal ayı olan 11 ayın sultanı Ramazan ayının girmesiyle birlikte başlayan Devrekli vatandaşlar ilk teravih namazını kılmanın mutluluğunu yaşadılar.

Ramazan ayının girmesiyle birlikte başlayan ilk teravih namazında Devrekli vatandaşlar camilere akın ederek teravih namazı kıldılar. İlçede, belde ve köylerde yaşayan vatandaşlar ilk teravih namazını kılabilmek için adeta birbirleriyle yarıştılar. Vatandaşların yoğun olarak katıldığı camilerde yer bulamayanlar teravih namazını camilerin avlularında kıldılar.

Devrek Müftüsü Mahmut Çakır müminlerin Ramazan-ı Şerifini kutlarken,"İlçemizde bu aya mahsus özel olarak etkinliklerimiz vardır. Ramazan ayı süresince hafızlarımız ve hocalarımız tarafından camilerimizde mukabeleler okunacaktır. Ayrıca bazı camilerimizde ise bayan hafızlarımız tarafından bayanlara yönelik mukabele programı tertip edilecektir. Kurtuluş ve rahmet ayı olan Ramazan ayında vatandaşlarımızın bu Kur'an ziyafetine iştirak etmelerini tavsiye ediyorum" diye konuştu.

Devrekliler ilk teravih namazını kıldı

Devrekliler ilk teravih namazını kıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber