Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Eylül 2016 - 17:08 Yorum: 0

Devrek’te kurbanlıklar görücüye çıkmaya başladı

Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle Devrek'te kurbanlık hayvanlar görücüye çıkmaya başladı.

Devrek’te kurbanlıklar görücüye çıkmaya başladı

Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle Devrek'te kurbanlık hayvanlar görücüye çıkmaya başladı.

Zonguldak'ın Devrek İlçesinde de Kurban Bayramının yaklaşması nedeniyle belediye tarafından ilçenin Sazlık Çayı Mevkiine kurulan canlı hayvan pazarında kurbanlık hayvanlar görücüye çıkmaya başladı. Kurban Bayramına sayılı günler kalarak canlı hayvan pazarına çeşitli il ve ilçelerden hayvanlarını getiren hayvan tüccarları," Pazarın şimdilik çok sakin olduğunu, ancak özellikle Arefe günü ile birlikte bu sakinliğin biterek hareketlilik yaşanacağını söylediler"

Pazarda hayvan tüccarları yapan vatandaşlar, ilçe pazarında kurbanlık erkeçlerin ve koyunların 35 ila 45 Kg arası olanların fiyatlarının 800 ile 1500 TL arasında satıldığını, büyükbaş hayvanlarda ise 250 kg ile 300 kilo gelen hayvanların kilosuna göre değişerek 4000 bin ile 12000 TL arasında alıcısı çıktığını ifade ettiler.

İlçedeki canlı hayvan pazarında kurbanlık hayvan alımlarında alıcı ve satıcılar arasında sıkı pazarlıklar yapılıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber