Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 24 Haziran 2016 - 23:33 Yorum: 0

Devresinin Cenazesinde Fotoğrafını Taşıdıktan 4 Yıl Sonra Şehit Oldu

Mardin'in Derik ilçesinde şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Mustafa Ayna'nın, 2012 yılında Siirt Pervari'de şehit olan devresi Astsubay Erkan Yalçın'ın...

Devresinin Cenazesinde Fotoğrafını Taşıdıktan 4 Yıl Sonra Şehit Oldu

Mardin'in Derik ilçesinde şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Mustafa Ayna'nın, 2012 yılında Siirt Pervari'de şehit olan devresi Astsubay Erkan Yalçın'ın memleketi Bartın'daki cenaze töreninde fotoğrafını taşıdığı ortaya çıktı.

Siirt'in Pervari ilçesinde askeri helikopterin düşmesi sonucu Jandarma Kıdemli Çavuş Erkan Yalçın şehit düştü. Şehit Ast. Çavuş Bartın'da toprağa verilirken fotoğrafını Jandarma Astsubay Üstçavuş Mustafa Ayna taşıdı. Astsubay Üstçavuş Mustafa Ayna, devresinden 4 yıl sonra Derik ilçesinde terör örgütü üyelerinin kurduğu hain pusuda şehit düştü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber