Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 24 Mayıs 2017 - 14:10 Yorum: 0

Devrilen işçi servisinde film sahnelerini aratmayan kurtarma anı

Gaziantep'te devrilen bir işçi servisindeki yaralılar ve şoka girenler, yara almadan kurtulan işçilerin yardımıyla araçtan çıkarıldı.

Devrilen işçi servisinde film sahnelerini aratmayan kurtarma anı

Gaziantep'te devrilen bir işçi servisindeki yaralılar ve şoka girenler, yara almadan kurtulan işçilerin yardımıyla araçtan çıkarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep Organize Sanayi bölgesindeki bir fabrikaya işçi taşıyan Ahmet G. idaresindeki 27 AOK 19 plakalı araç, Güvenevler Mahallesi'nde Ayhan G. idaresindeki 27 E 7368 plakalı araçla çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile işçi servisi, yan yatıp sürüklendi. Kazada 5 işçi yaralandı. Yoğun trafik nedeniyle geç kalmamak amacıyla sürücüsünün ara sokaklardan seyrettiği öğrenilen işçi servisinin, ara sokaktan kontrolsüz çıkışı nedeniyle kazanın meydana geldiği ileri sürüldü.

Filmleri aratmayan sahneler

kazanın hemen ardından vatandaşlar tarafından cep telefonu ile çekilen görüntülerde, filmleri hatırlatan sahneler ortaya çıktı. Kazadan yara almadan kurtulan işçiler, servisin ön ve arkadaki bagaj kapılarını açarak dışarı çıktı. Kaza nedeniyle şok yaşayan ve yaralanan işçiler, diğer arkadaşlarının yardımıyla araçtan çıkarıldı.

Bagaj kapısı zorlanarak açıldı

Çevredeki vatandaşlar da yaralıların araç içerisinden çıkarılmasına yardım etti. Kaza sonrası aracın üstüne çıkan vatandaşların ellerini uzatarak, arkadaşlarını araç içerisinden çekip kurtarmasının kaydedildiği görüntülerde, kaza nedeniyle hasar gören bagaj kapılarından biri ise vatandaşların zorlaması ile açılarak, işçilerin dışarı çıkarılması da yer aldı.

Yaralılar duvar önünde bekletildi

Kazadan hemen sonra çekilen görüntülerde, araçtan kurtulan vatandaşlardan bazıları ise hafif yara ve sıyrıklarına aldırış etmeden diğer arkadaşlarını araçtan çıkarmak için çaba gösterdiği de görüldü. Araç içerisinden kurtarılan yaralılar ise olay yerindeki bir istinat duvarının yanına götürüldü. Vatandaşların kendi imkanları ile müdahale etmeye çalıştığı yaralılar, sağlık ekipleri gelene kadar duvarın önünde yere oturtularak bekletildi. Kazanın etkisinden kurtulamayan ve kısa süreli şok yaşayan işçiler de istinat duvarı önüne getirildi. Her iki aracın sürücülerinin de aralarında yer aldığı toplam 5 yaralı, bir süre sonra olay yerine gelen ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber