Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 26 Ekim 2018 - 16:03 Yorum: 0

Dezavantajlı çocuklar deniz müzesini gezdi

Mersin Valiliğince organize edilen Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yürütülen "Risk Altındaki Çocukların Rehabilitasyonu...

Dezavantajlı çocuklar deniz müzesini gezdi

Mersin Valiliğince organize edilen Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yürütülen "Risk Altındaki Çocukların Rehabilitasyonu Projesi" kapsamında 50 çocuk deniz müzesini gezdi.

Projeyle ilgili bilgi veren koordinatör Mustafa Sarı, "Projemizin tamamlanma etkinlikleri kapsamında çocuklarımız deniz müzesini gezdiler. Denizcilik alanında Türk tarihinde yaşanan olayları müzede izlediler" dedi.

Sarı, amaçlarının çocuklara sosyal ve kültürel etkinliklerin yanında Milli tarihi de öğretmek olduğunu söyledi. Proje sayesinde sokakta çalışan çocuk sayısının ciddi oranda azaldığını kaydeden Sarı, bu tür projelere devam edeceklerini söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber