Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
11:16 Selçuk, tarım politikaları çalıştayına ev sahipliği yapacak11:15 Küçükçekmece’de bulunan bir kuyumcu 3 şahıs tarafından soyuldu. Soyguncul...11:15 ’TAYK-CarrefourSA Kupası’ ile TAYK 2024 Trofesi başladı11:14 Genç motokuryenin ölümüne sebep olan ehliyetsiz sürücüye verilen ’ev hapsi’...11:11 Elazığ’da süne ile mücadele çalışmaları başladı11:11 İŞKUR Muğla İl Müdürlüğü İstihdam Teşvikleri için sahada11:11 Minik eller mesleki kurslarla hayal ettiklerini üretti11:11 BUÜ’de tez yazımı ve atıfların önemi konuşuldu11:10 Teleferik kazasında hayatını kaybeden Memiş Gümüş ve ailesinin kabine biniş...11:10 Terörden temizlenen dağlarda yetişen otlar adeta şifa deposu11:09 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu İzmir Etabı 27 Nisan’da11:08 İstanbul’da lüks otomobil kaçakçılığı operasyonu: 20 Kişi yakalandı11:07 Görmese de yaptığı müzikle mutluluklara tanık oluyor11:06 PKK’nın Türkiye yapılanmasındaki uzantılarına 3 ilde operasyon: 9 gözaltı11:06 Bağcılar’da yaklaşık 10 metre yükseklikten düşen işçi yaralandı11:05 Kavaklı köyü sakinleri “madenlere” karşı eylem başlattı11:05 Kavaklı köyü sakinleri “madenlere” karşı eylem başlattı11:05 Kontrolden çıkan otomobil takla atarken, sürücüsü yaralandı11:05 Kemer’in çocuklarından Cumhuriyet ve Atatürk’e vefa konseri11:04 İzmir’de sivrisinek ve haşere ile mücadele 12 ay sürüyor
23 Nisan
Eğitim 25 Haziran 2019 - 13:58 Yorum: 0

Dezavantajlı kursiyerler sertifikasını aldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkez'inde açılan Sanat Atölyesi Kursları'na katılan dezavantajlı kursiyerler, sertifikasını aldı.

Dezavantajlı kursiyerler sertifikasını aldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkez'inde açılan Sanat Atölyesi Kursları'na katılan dezavantajlı kursiyerler, sertifikasını aldı. Kursu başarıyla tamamlayan kursiyerler, 2 ay süren eğitim boyunca el becerilerini geliştirdi.

"Engelli Dostu Kent" anlayışıyla çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, engellilere yönelik organize ettiği kurslarla dikkat çekmeyi başardı. Üretmek, yaşamak ve hayata katılmak isteyen dezavantajlı grupları önceleyen büyükşehir, engellilerin özgüvenini artırmaları, topluma daha kolay uyum sağlamaları, sosyalleşmeleri ve meslek edinmeleri amacıyla özel eğitim hizmetleri sunmayı kendisine ilke edindi. Bu doğrultuda Büyükşehir Belediyesi ve Şehitkamil Halk Eğitim Merkezi'nin işbirliğinde düzenlenen Sanat Atölyesi Kursları, zihinsel engellilere gelişimin kapısını araladı. El sanatları atölyesinde açılan "Ahşap Boyama" ve "Jel Mum Yapımı" kursuna katılan 10 zihinsel engelli kursiyer, hem meslek öğrendi, hem de gönüllerince eğlendi.

Kurs sonunda sertifikasını alan kursiyerler, açılan kurslarla el becerilerini geliştirdiklerini belirterek, kendilerine bu imkanı sunan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e teşekkür etti.

Dezavantajlı kursiyerler sertifikasını aldı

Dezavantajlı kursiyerler sertifikasını aldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber