Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 22 Ocak 2017 - 19:03 Yorum: 0

DHKP-C’li terörist İstanbul’a gönderildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü binası ve AK Parti İl Binası'na yönelik lav silahlı saldırı ile ilgili aranan ve Tekirdağ İl Emniyetine yeni bir saldırı...

DHKP-C’li terörist İstanbul’a gönderildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü binası ve AK Parti İl Binası'na yönelik lav silahlı saldırı ile ilgili aranan ve Tekirdağ İl Emniyetine yeni bir saldırı yapmak için keşif yaparken yakalandığı öne sürülen DHKP-C'li terörist Şerif Turunç, İstanbul'a gönderildi.

İstanbul'da geçtiğimiz cuma akşamı Vatan Caddesi'ndeki Emniyet Müdürlüğü binasına ve ardından AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'na yönelik lav silahlı saldırı gerçekleştiren ve Tekirdağ'da il emniyet müdürlüğünde de yeni bir saldırı gerçekleştirmek için keşif yaptığı öne sürülen Şerif Turunç, yakalandıktan sonra Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğünde sorguya alındı. Sorgusu tamamlanan Turunç, buradan İstanbul'a gönderildi.

Öte yandan Turunç'un üzerinden el bombası, suikast silahı ve bir de pusula çıkmıştı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber