Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 22 Ocak 2017 - 21:24 Yorum: 0

DHKP-C’li teröristin cenazesi morga kaldırıldı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü binası ve AK Parti İl Binası'na yönelik lav silahlı saldırı ile ilgili aranan DHKP-C'li Bilgehan Karpat, Tekirdağ'da düzenlenen...

DHKP-C’li teröristin cenazesi morga kaldırıldı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü binası ve AK Parti İl Binası'na yönelik lav silahlı saldırı ile ilgili aranan DHKP-C'li Bilgehan Karpat, Tekirdağ'da düzenlenen operasyonda ölü olarak geçirildikten sonra cenazesi morga gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, polisin yürüttüğü çalışmalar sonucunda Muratlı ilçesindeki mesire alanında olduğu belirlenen DHKPC'li terörist Bilgehan Karpat'ın yakalanması için operasyon düzenlendi. Polisin "teslim ol" ihtarına ateşle karşılık veren terörist, çıkan çatışmada ölü olarak ele geçirildi. Savcılık incelemesinin ardından DHKP-C'li teröristin cenazesi Muratlı Devlet Hastanesi Morguna gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber