Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 16 Ocak 2017 - 20:48 Yorum: 0

DHKP-C’nin sözde Ege bölge sorumlusu yakalandı

İzmir'de Çiğli ilçesinde İstihbarat ve Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından yapılan operasyonla DHKP-C terör örgütünün Ege bölge sorumlusu...

DHKP-C’nin sözde Ege bölge sorumlusu yakalandı

İzmir'de Çiğli ilçesinde İstihbarat ve Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından yapılan operasyonla DHKP-C terör örgütünün Ege bölge sorumlusu olduğu iddia edilen Ç.Ş. yakalandı.

İstanbul'da 2012 yılında Vatan Emniyet Müdürlüğü önünde kıyafetlerini değiştirerek saldırı hazırlığında iken yakalanarak tutuklanan DHKP-C terör örgütü üyesi Ç.Ş., 2016 yılında tahliye olduktan sonra örgütün Ege bölge sorumlusu olarak İzmir'e geldi. Örgüte eleman kazandıran ve basın açıklamalarında bulunan Ç.Ş., İzmir Emniyeti İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüklerinin yaptığı ortak operasyonla dün Çiğli ilçesinde yakalandı. Ç.S., işlemlerinin ardından Kınık İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber