Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 20 Eylül 2018 - 18:08 Yorum: 0

Dicle Elektrik kış öncesi bakım onarım çalışmalarına başladı

Tüketicilere kayıpsız, kesintisiz ve kaliteli elektrik vermek için yatırımlarını sürdüren Dicle Elektrik, kış mevsimi öncesinde sorumluluk bölgesinde...

Dicle Elektrik kış öncesi bakım onarım çalışmalarına başladı

Tüketicilere kayıpsız, kesintisiz ve kaliteli elektrik vermek için yatırımlarını sürdüren Dicle Elektrik, kış mevsimi öncesinde sorumluluk bölgesinde bakım ve onarım çalışmalarına başladı.

Dicle Elektrik Şanlıurfa İl Müdürlüğü Sistem İşletme Yöneticiliği ekipleri, kış öncesi periyodik bakımlarına başladı. Ekipler, belirlenen plan çerçevesinde Şanlıurfa merkez ile kırsalda enerji nakil hatları ve bunları taşıyan direkleri elden geçirdiler. Yapılan çalışma sırasında, yaz mevsiminde aşırı tüketimin yanında yüksek sıcaklık sebebiyle sarkan iletim hatları gerilirken, il genelindeki trafo ve panolar ise elden geçirildi. Bakım onarım çalışmaları sırasında yük dengelemeleri de yapan ekipler, gerekli görülen onarımları da yaptılar. Ekipler, kışa hazırlık çalışmaları sırasında 70 adet trafo postası ile 25 adet kesici ölçüm kabini binasının bakımı tamamlarken, 137 kilometre orta ve 100 kilometre de alçak gerilim hattı olmak toplam 237 kilometre uzunluğundaki iletim hattının bakımını tamamladılar.

Aydınlatma şebekeleri de kontrol edildi

Kışa hazırlık çalışmaları sırasında Dicle Elektrik ekipleri aydınlatma şebekelerini de kontrol etmeyi ihmal etmedi. Şanlıurfa genelinde 42 bin 643 adet aydınlatma armatürü kontrol edilirken ekonomik ömrünü dolduran 2 bin 153 adet aydınlatma ekipmanı yenileriyle değiştirildi. Henüz ekonomik ömrünü doldurmamış, kullanılır durumda olan fakat dış etkenler sebebiyle arızalanan aydınlatma armatürlerini de onarıldı. Dicle Elektrik Şanlıurfa İl Müdürü Osman Hondu, amaçlarının bakım ve onarım çalışmalarını tamamlayarak kış mevsiminde de müşterilerine kesintisiz elektrik enerjisi vermek olduğunu söyledi.

Dicle Elektrik kış öncesi bakım onarım çalışmalarına başladı

Dicle Elektrik kış öncesi bakım onarım çalışmalarına başladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber