Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 27 Mayıs 2016 - 15:03 Yorum: 0

Dicle Elektrik’ten Çalışanına Manevi Destek

Yaklaşık 5 bin çalışanı ile bölgenin en büyük özel şirketi olan Dicle Elektrik Dağıtım, sahada çalışan personelleri için Mart ayında hayata geçirdiği...

Dicle Elektrik’ten Çalışanına Manevi Destek

Yaklaşık 5 bin çalışanı ile bölgenin en büyük özel şirketi olan Dicle Elektrik Dağıtım, sahada çalışan personelleri için Mart ayında hayata geçirdiği performans değerlendirmesi uygulamasını sürdürüyor. Bu çerçevede son olarak Mardin'de, 14 çalışan, performanslarından dolayı tam, yarım ve çeyrek altın ile ödüllendirildiler.

Bölgenin enerji şirketi olan Dicle Elektrik Dağıtım İl Müdürlükleri tarafından her ay, yüksek performans sergileyen saha çalışanları belirlenerek, ödüllendiriliyor. Mardin İl Müdürlüğü'nde de son 3 aylık performans değerlendirmesi sonucunda, "Ayın Altın Adamı" olarak seçilen 6 çalışan tam, "Ayın Gümüş Adamı" seçilen 5 çalışan yarım, "Ayın Bronz Adamı" seçilen 3 çalışan ise çeyrek cumhuriyet altını ile ödüllendirildi.

"MANEVİ ÖNEMİ BÜYÜK"

Ödül törenine Dicle Elektrik Dağıtım Mardin İl Müdür Yardımcısı Ali İhsan Aydın, Enerji Kayıpları Kontrol Yöneticisi Ömer Özerdem, İdari İşler Yöneticisi Ahmet Homan ve başarılı görülerek ödül almaya hak kazanan çalışanlar katıldı. Gösterdikleri performans sonucunda ödül almaya hak kazanan çalışanları tebrik eden Aydın, sahadaki yoğun şartlar altında çalışanların motivasyonunu yüksek tutmak ve başarılarını artırmak açısından ödüllerin, manevi olarak büyük anlam ifade ettiğini dile getirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber