Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 10 Ekim 2016 - 16:38 Yorum: 0

Dicle Üniversitesi öğrencilerinden örnek davranış

Dicle Üniversitesi Toplum Gönüllüleri Kulübü, Diyarbakır'da bir köy okulunu yenileyerek sosyal sorumluluk çerçevesinde göstermiş oldukları örnek davranışıyla...

Dicle Üniversitesi öğrencilerinden örnek davranış

Dicle Üniversitesi Toplum Gönüllüleri Kulübü, Diyarbakır'da bir köy okulunu yenileyerek sosyal sorumluluk çerçevesinde göstermiş oldukları örnek davranışıyla göz doldurdu.

DÜ'de yaklaşık 50 kişilik bir öğrenci grubu, Kayapınar Kaymakamı Yenice Özerli İlköğretim okulunda yaptıkları çalışmalarla öğrencilerin yüzünü güldürdü. Okulun iç ve dış cephelerini boyayan kulüp üyeleri, okulun eksikliklerini de tamamlayarak öğrencilerin sorunsuz bir eğitim öğretim dönemi geçirmeleri için ter döktü.

Kullanılmayan ana sınıfını da yenileyip, donatarak minik öğrenciler için kullanılır hale getiren kulüp üyelerinin bu çalışmaları büyük beğeni topladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber