Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 05 Mart 2021 - 11:53 Yorum: 0

Dicle’de Kur’an-ı Kerim öğrenen öğrencilere hediye

Diyarbakır'ın Dicle İlçesine bağlı kırsal Yeşilsırt Mahallesinde, imam hatip Muhammed Emin Güzey'den ders alan 50 öğrenci, Kur'an-ı Kerim'e geçti.

Dicle’de Kur’an-ı Kerim öğrenen öğrencilere hediye

Diyarbakır'ın Dicle İlçesine bağlı kırsal Yeşilsırt Mahallesinde, imam hatip Muhammed Emin Güzey'den ders alan 50 öğrenci, Kur'an-ı Kerim'e geçti. İlçe Müftüsü Mehmet Sani Akın, öğrencilere Kur'an-ı Kerim ve Diyanet İşleri Başkanlığının yayınlarından olan Peygamber Efendimizin Hayatı kitabını hediye etti.

Yeşilsırt Mahallesinde ikamet eden 50 öğrenciler, imam hatip Emin Güzey'den ders aldı. Ders alan öğrenciler Kur'an-ı Kerim'e geçti. Dicle İlçe Müftüsü Mehmet Sani Akın öğrencileri ziyaret ederek, onlara Kur'an-ı Kerim ve Diyanet İşleri Başkanlığının yayınlarından olan "Peygamber Efendimizin Hayatı kitabını hediye etti. Kur'an-ı Kerime geçen öğrencilerle bir araya gelen Dicle İlçe Müftüsü Mehmet Sani Akın, öğrencilerle sohbet edip, sevinçlerini paylaştı. Akın, "Hz. Muhammed'in (sav) "Sizin en hayırlınız Kur'an-ı öğrenen ve öğreteninizdir" öğretisini şiar edinen Dicle Yeşilsırt Mahallesi imam hatibimiz Muhammed Emin Güzey hafta içi her gün 14.00-17.00 saatleri arası öğrencilere İslam'ı anlatıp ders vermektedir. Büyük bir özveriyle çalışan din görevlimizin uzun bir aradan sonra yaklaşık 50 öğrencisi Kur'an-ı Kerime geçti. Temiz yüreklerine Kelamullah'ı nakşeden siz geleceğimiz teminatı gençlerle gurur duyuyorum" dedi.

Hediyelerini alan öğrenciler, Akın'a teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber