Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 06 Ekim 2016 - 15:28 Yorum: 0

Diclekent Bulvarı’ndaki asfaltlama çalışmalarında sona gelindi

Kent merkezinde asfaltlama, bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Diclekent Bulvarı'nın yağmursuyu şebekesi çalışmaları...

Diclekent Bulvarı’ndaki asfaltlama çalışmalarında sona gelindi

Kent merkezinde asfaltlama, bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Diclekent Bulvarı'nın yağmursuyu şebekesi çalışmaları nedeniyle asfaltı yapılamayan 300 metrelik kısmında ve Diclekent Mahabat Bulvarı Kavşağı'nda asfalt çalışmalarını bugün tamamlayacak.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı Asfalt Yapım Şube Müdürlüğü, kent merkezinde asfaltlama, bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Kayapınar ilçesi Diclekent Bulvarı'nda, Diclekent Bulvarı-Mahabad Bulvarı Kavşağı'nda ve Kamışlo Bulvarı'nda asfaltlama çalışmasına devam eden ekipler, mayıs ayından bu yana yürütülen asfaltlama, yol bakım ve onarım çalışmalarında 200 bin ton asfalt kullandı. Ekipler, bu asfaltın 130 bin tonunu bulvar ve caddelerin asfaltında, 50 bin tonunu ana arterlerin bakım ve onarım çalışmalarında, 20 bin tonunu ise kırsal ilçelerin grup mahalle yollarında kullandı.

Asfalt çalışmalarını kent merkezinde iki ekiple yürüten Asfalt Yapım Şube Müdürlüğü, Diclekent Bulvarı'nın yağmursuyu şebekesi çalışmaları nedeniyle asfaltı yapılamayan 300 metrelik kısmında ve Diclekent - Mahabat Bulvarı Kavşağı'nda iki gündür sürdürdüğü çalışmaları bugün bitiriyor. 3 bin ton asfaltın kullanıldığı çalışmaların tamamlanmasının ardından ekipler, Nazım Hikmet Bulvarı'nda 2 bin 200 ton asfalt kullanarak iki gün boyunca asfalt çalışması yürütecek. Ekipler daha sonra Ayşe Zarakolu Caddesi'ne geçerek bin 500 ton asfalt kullanarak iki gün içerisinde bu bölgedeki asfalt serim işlemini tamamlayacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber