Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 26 Haziran 2021 - 11:29 Yorum: 0

Didik didik arayarak yılanı saklandığı delikten böyle çıkardılar

DÜZCE(İHA) – Düzce'de bir vatandaşın bahçesine giren yılan, itfaiye ekiplerince bulunduğu yerden çıkarılarak doğaya salındı.

Didik didik arayarak yılanı saklandığı delikten böyle çıkardılar

DÜZCE(İHA) – Düzce'de bir vatandaşın bahçesine giren yılan, itfaiye ekiplerince bulunduğu yerden çıkarılarak doğaya salındı. Paniğe kapılan vatandaşlar ise yılanın yakalanmasının ardından sakinleşebildi.

Düzce'de bir evin bahçesinde yılan paniği yaşandı. Edinilen bilgilere Düzce Kültür Mahallesi Müteferrika Sokak üzerinde ikamet eden Görkem Dursun, evinin merdivenlerinde sarı yılanı fark etti. Yılandan kurtulamayacağını anlayan vatandaş durumu Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bildirdi. İhbar üzerine kısa süre içerisinde olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yılanın son görüldüğü yerlerde araştırma yaptı. Evin dört bir yanında arama yapan ekipler son olarak görüldüğü yerde tekrar arama yaptığı esnada yılanın saklandığı yeri tespit etti. Saklandığı delikten dikkatlice çıkartılan ve zehirli olduğu belirlenen yılan, itfaiye ekiplerince özel çantaya konularak başka bir alanda doğaya salındı.

Bahçelerinde yılan paniği yaşayan vatandaşlar ise yılanın yakalanmasının ardından sakinleşebildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber