Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 18 Aralık 2017 - 13:13 Yorum: 0

Didim AK Parti’de temayül heyecanı yasandı

AK Parti Didim İlçe Teşkilatının olağan kongre öncesi temayül yoklaması gerçekleştirildi.

Didim AK Parti’de temayül heyecanı yasandı

AK Parti Didim İlçe Teşkilatının olağan kongre öncesi temayül yoklaması gerçekleştirildi.

AK Parti Genel Merkezinin talimatı kapsamında Aydın İl genelinde gerçekleştirilen temayül yoklaması Didim'de de yapıldı. Pazar günü gerçekleştirilen temayül yoklamasında ilçe başkanlığına talip olan Mevcut İlçe Başkanı Cenk Ünlü'nün yanı sıra Cemal Engil, Orhan Öztürk, Naci Şenses, Hasan Eker, Şükrü Kavaklı, Cengiz Ovalıoğlu ile Recai Akgül oylamada hazır bulundu.

Başkan adayları için ilçe teşkilatı, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri, mahalle başkanları ve AK Parti belediye meclis üyeleri oy kullandı. Temayül yoklaması öncesinde partililerle bir araya gelen AK Parti Aydın İl Başkanı Ahmet Ertürk 2019'daki yerel seçimlere vurgu yaparak "Yerel seçimlerde kabul görecek adaylarla yola çıkacağız. 17 ilçede ilçe başkanlarımızın atamasının ardından 15 Ocak ila 30 Ocak arasında İlçe kongrelerimizi yapacağız. Biz öcü bir parti değiliz; bazıları bize gerici diye ithamlarda bulunuyor ama oyumuz her zaman yüzde 50 ve civarında Didim'de ise oyumuz ülke genelindeki ortalamanın altında; Aydın'da da bazı yerlerde iyiyiz ama yine de beklenilen seviyede değil. İnşallah güzel çalışmalar yapacağız. Anketler yapıp halka soracağız. İnsanlar artık kolay oy değiştiriyor. Kabul gören adaylarla yola çıkacağız. Adayların geç açıklanmasından kaynaklı sıkıntılar yaşadık. Koltuğundan güç alan değil, güç veren adaylarımız olacak" dedi.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ömer Ünal'ın gözetiminde parti binasında yapılan oylamada İlçe başkanlığı için 3 isim yazılması gerektiği hatırlatıldı. Seçimlerin ardından çıkan sonuca göre İlçe başkan adaylarıyla yüz yüze de görüşme yapılırken değerlendirmenin AK Parti Genel Merkezince yapılacağı öğrenildi.

Didim AK Parti’de temayül heyecanı yasandı

Didim AK Parti’de temayül heyecanı yasandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber