Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 24 Ocak 2021 - 20:23 Yorum: 0

Didim Belediyesi Uğur Mumcu’yu unutmadı

24 Ocak 1993'te Ankara Karlı Sokak'taki evinin önünde uğradığı bombalı saldırı sonucu hayatını kaybeden Araştırmacı Gazeteci-Yazar Uğur Mumcu, aramızdan...

Didim Belediyesi Uğur Mumcu’yu unutmadı

24 Ocak 1993'te Ankara Karlı Sokak'taki evinin önünde uğradığı bombalı saldırı sonucu hayatını kaybeden Araştırmacı Gazeteci-Yazar Uğur Mumcu, aramızdan ayrılışının 28. yılında Didim Belediyesi tarafından unutulmadı.

Araştırmaları, yazıları bir çok önemli habere imza atarak mücadelesi toplumda farkındalık uyandıran Gazeteci Uğur Mumcu aramızdan ayrılışının 28. yılında Didim Belediyesi tarafından hazırlanan video ile anıldı. Mumcu, Didim Cumhuriyet Kent Meydanı'nda belediye personelinin meşalelerle katılımı ile anıldı. Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay da anma törenine katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber