Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 20 Eylül 2016 - 13:53 Yorum: 0

Didim Belediyespor’a kadroya 3 takviye

Didim Belediyespor, sezon öncesinde üç yeni transferlerle takımı güçlendirdi.

Didim Belediyespor’a kadroya 3 takviye

Didim Belediyespor, sezon öncesinde üç yeni transferlerle takımı güçlendirdi.

Didim Belediyespor'un geçtiğimiz hafta aralarına kattığı 3 yeni oyuncuda takımla tanıştı . Uşakspor'dan stoper Bekir Tüzün, Ergene'den Forvet Turgut Gönültaş ve Balçova'dan Mert Tekin'i de kadrosuna katan Didim Belediyespor ekibi Altyapıdan Yusuf Gümüştaş, Civan Kutlay, Emin Korkmaz, Umut Çelik ve Volkan Alan'ı da kadrosuna dahil etti.

Antrenör Emin Toplu altyapıya önem verdiğini takıma katılan bu 5 genci eğitimlerini engellemeyecek bir programla takıma dahil ettiklerin yeni gelen 3 futbolcu ile Didim Belediyespor'un güçlendiğini, takımın oynadığı son üç maçta yapılan değerlendirmede tüm kadronun uyum içinde olmasından da ayrıca çok memnun olduğunu bu dayanışma ve aile ortamında bir çok engeli kolayca aşabileceklerini belirtti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber