Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Ekim 2016 - 14:08 Yorum: 0

Didim EKK’dan yeni Tapu Müdürüne hayırlı olsun ziyareti

Didim Esnaf Kredi Kefalet kooperatifi Başkanı Ali İhsan Kubaliç ve yönetim kurulu üyeleri, Didim Tapu Müdürlüğüne atanan Yeni Müdür Filiz Altay makamında...

Didim EKK’dan yeni Tapu Müdürüne hayırlı olsun ziyareti

Didim Esnaf Kredi Kefalet kooperatifi Başkanı Ali İhsan Kubaliç ve yönetim kurulu üyeleri, Didim Tapu Müdürlüğüne atanan Yeni Müdür Filiz Altay makamında ziyaret edip hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Muğla'nın Fethiye ilçesinden Didim'e tapu Müdürü olarak atanan ve görevine başlayan yeni Tapu Müdürü Filiz Altay'ı Didim Esnaf Kefalet kooperatifi yönetimi hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kooperatif Başkanı Ali İhsan Kubaliç ve yönetim kurulu üyeleri Kadir Mirza ve Emin Gümüş'ün de katıldığı ziyarette konuşan Başkan Kubaliç müdire hanım hayırlı olsun temnnisinde bulunarak görevinde başarılar diledi.

Didim Tapu Müdürü Filiz Altay'da ziyaretten dolayı Didim EKK Başkanı ve yönetimine teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber