Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
18:40 Yüzlerce kişiye mezar olan Rönesans Rezidans’ın ilk duruşması sona erdi18:34 Sarıyer’de taksiciyi öldüren şüphelinin ifadesi ortaya çıktı: "Taksiciden p...18:31 Emniyet verilerini paylaşan polis tutuklandı18:29 Hayır çeşmesi yapmak isterlerken hayatlarını kaybettiler18:29 Turizmin yeni adresi Tunceli’de terörün son kalıntıları temizleniyor18:26 JASAT hırsızı kıskıvrak yakaladı18:25 Kuyumcu soygunuyla ilgili 3 kişi gözaltına alındı18:25 Başkan Kurnaz: “Kapımız da gönlümüz de milletimize hep açık olacak”18:24 Tokat’ta 5.6 büyüklüğünde deprem18:21 AFAD, “ Tokat’ın Sulusaray ilçesinde saat 18.11’de 5,6 büyüklüğünde bir dep...18:19 Eskrimci Doruk Erolçevik: “Şampiyon olmak çok değişik bir duygu”18:13 Geleceğin teknoloji liderleri TEKNO-SEL’de ödüllerini aldı18:12 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tanzanya Cumhurbaşkanı Hassan’ı resmi törenle karşıl...18:07 İran: "İsrail, tehditlerine devam ederse nükleer programda değişikliğe gide...18:07 Vali Aslan “Milletimizin iradesi ile yetki aldınız”18:07 Vali Taşolar: “Çankırı’da hiç bir sokak kabadayısının gezmesine müsaade etm...18:05 Yayanın tırın altında kaldığı kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı18:00 Keşan’da trafik denetimlerinde 144 bin 31 TL idari para cezası kesildi17:59 Heimlich manevrası yaparak öğrenciyi kurtaran öğretmen: "İkimiz de rahat ne...17:57 Konya’da iki araç çarpıştı: 1 yaralı
Yerel 11 Ekim 2016 - 14:58 Yorum: 0

Didim Esnaf Odası’ndan elektrik indirim protokolü

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Enerya Elektrik Ticaret A.Ş arasında imzalanan protokol kapsamında Enerya firmasına abone olan oda üyelerine yüzde 15...

Didim Esnaf Odası’ndan elektrik indirim protokolü

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Enerya Elektrik Ticaret A.Ş arasında imzalanan protokol kapsamında Enerya firmasına abone olan oda üyelerine yüzde 15 indirim uygulanacak.

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası oda üyelerine elektrik ücretlerinde indirim sağlanması için adım attı. Didim Esnaf Odası ile Enerya Elektrik Ticaret A.Ş arasında imzalanan protokol kapsamında oda üyelerine %15 indirim uygulanacak. Esnaf Odasında gerçekleşen imza törenine Oda Başkanı Yaşar Pektaşoğlu, Enerya Aydın Satış ve Pazarlama Müdürü Şafak Günyar ve Enerya Aydın Satış Uzman yardımcısı Ali Dağ katıldı.

İmza töreninde konuşan Enerya Aydın Satış ve Pazarlama Müdürü Şafak Günyar, "Serbest tüketici kavramında esnaf bilinçlendirilmeli. Serbest tüketici hakkı nedir? Bu konuda bizler esnafımızı da bilinçlendireceğiz. Bu kapsamda yıllık 3600 kw/sa üzerinde olanlar serbest tüketici olabiliyor ve bu da ayda 115 TL gibi bir rakam tekabül ediyor. Bu koşullardaki tüketici serbest tüketici olabiliyor ve istediği yere abone olabiliyor. Biz de bu kapsamda Didim Esnaf Odası ile protokol imzaladık ve oda üyelerimizi bu indirimlerden yararlanmasını istedik. İki kuruma da hayırlı olmasını diliyorum. Bizler bu konuda ilçede bilgilendirmeler yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu ise, imzalanan protokolün her iki kuruma da hayırlı olmasını dileyerek; "Esnafımızın yararlanacağı bir protokol ama halkımızda firmadan bilgi alarak bu noktada yararlanabilirler. Bu konuyla ilgili oda üyelerimiz firmadan yada odamızdan bilgi alabilirler. Bizler esnafımızın yararına olan bu tür çalışmaları sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından protokol metnine imzalar atıldı.

Didim Esnaf Odası’ndan elektrik indirim protokolü

Didim Esnaf Odası’ndan elektrik indirim protokolü

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber