Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 17 Şubat 2018 - 13:03 Yorum: 0

Didim Kent Konseyi olağan genel kurulu yapıldı

Didim Kent Konseyi'nin olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Toplantıda Kent Konseyi Başkanı Osman Ayyıldız süreç içerisinde yapılan çalışmaları...

Didim Kent Konseyi olağan genel kurulu yapıldı

Didim Kent Konseyi'nin olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Toplantıda Kent Konseyi Başkanı Osman Ayyıldız süreç içerisinde yapılan çalışmaları bahsetti.

Didim Ticaret Odası toplantı genel kurula Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, Didim Belediye Başkan yardımcısı Salih Bankoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Gürkan Kabakçı, Didim Ticaret Odası Meclis Başkanı Hilmi Yıldırım, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul, Didim EKK Başkan yardımcısı A. Kadir Mirza, Daire müdürleri, Didim'de siyasi partilerin ilçe başkanları, Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, belediye meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri katıldı.

Genel kurulun divan başkanlığına Didim belediye meclis üyesi Hatice Gençay seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Kent Konseyi Başkanı Osman Ayyıldız yapılan çalışmalarını sinevizyon eşliğinde anlattı. Ayyıldız "83 Didim, Zeydin, Didim Okuyor, Sloww food" projelerine değinerek katıldıkları toplantı ve ziyaretleri de anlattı.

Ardından konuşan Didim belediye başkan yardımcısı Salih Banokoğlu ise Konseyin güzel çalışmalarının olduğunu ifade ederek, belediye olarak her zaman destek olmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Didim Kaymakamı Mehmet Türköz ise göreve başladıktan sonra ilk kez toplantıya katıldığını belirterek "Konseyler kurulduktan sonra 4 ayrı yerde görev yaptım ama bu anlatılanlara bakıldığında Didim en aktif olan konsey durumunda; kültür ve eğitim projeleri yapılmış ama turizm ilçesi olan Didim'de turizm projelerine de ağırlık verilmeli. Bu çalışmaları Kaymakamlığımız ve belediyemiz ile işbirliği çerçevesinde sürdüreceğimize inanıyorum. Bu güzel topluluktan güzel çalışmalar çıkacaktır"dedi.

Konuşmaların ardından dilek ve temenniler ile toplantı sona erdi.

Didim Kent Konseyi olağan genel kurulu yapıldı

Didim Kent Konseyi olağan genel kurulu yapıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber