Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Haziran 2016 - 14:08 Yorum: 0

Didim Ticaret Odası, Gıda Yardımları İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin katkıları ile Didim Ticaret Odası'nın her sene Ramazan ayında gerçekleştirdiği gıda yardımları ihtiyaç sahibi...

Didim Ticaret Odası, Gıda Yardımları İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin katkıları ile Didim Ticaret Odası'nın her sene Ramazan ayında gerçekleştirdiği gıda yardımları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

Didim'de mahalle muhtarları aracılığıyla ihtiyaç sahibi isimlere, içinde temel gıda maddeleri bulunan gıda paketleri teslim edildi.

Didim ilçe merkezi ve mahallelerde ikamet eden ihtiyaç sahibi 666 aile Ticaret Odasının gıda yardımından faydalandı. Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ; "Ramazan paylaşma ayıdır. Her Ramazan yapılan yardım çalışmasını bu sene de tamamladık. İhtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürebildiysek ne mutlu. Şimdiden tüm halkımızın bayramını kutlarım" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber