Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Nisan 2017 - 10:18 Yorum: 0

Didim’de 23 Nisan Kutlamaları

TBMM'nin açılışının 97. Yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Didim'de çelenk koyma töreniyle başladı.

Didim’de 23 Nisan Kutlamaları

TBMM'nin açılışının 97. Yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Didim'de çelenk koyma töreniyle başladı. Törende Didim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce çelenk koyma töreni düzenlendi.

Didim Cumhuriyet Kent Meydanında yapılan törene Didim Kaymakamı İskender Yönden, Didim Garnizon Komutanı Çetin Gülseven, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Dede, Didim İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrah Turgut, kamu kurumlarının temsilcileri, Siyasi parti ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, Oda ve Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Tören kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrah Turgut Atatürk anıtına çelenk koydu, ardından 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Didim’de 23 Nisan Kutlamaları

Didim’de 23 Nisan Kutlamaları

Didim’de 23 Nisan Kutlamaları

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber