Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 18 Ağustos 2016 - 14:48 Yorum: 0

Didim’de çocukların tenis öğrenmesi için ilk adım gönüllü yabancılardan

Didim Kent Konseyi, Didim Art Resim Grubu, Didim Help In Hands İngiliz gönüllü gurubu öncülüğünde, Didim Kaymakamlığı, Didim Belediyesi ve Didim İlçe...

Didim’de çocukların tenis öğrenmesi için ilk adım gönüllü yabancılardan

Didim Kent Konseyi, Didim Art Resim Grubu, Didim Help In Hands İngiliz gönüllü gurubu öncülüğünde, Didim Kaymakamlığı, Didim Belediyesi ve Didim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü desteği ile Didim D-Marin katkılarıyla açılan Denizcilik temalı Resim sergisinde elde edilen gelir Tenis kortu yapılması amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağışlandı.

Didim'deki okullarda tenis sporunun geliştirilmesi amacıyla Didim D-Marin katkıları, Didim Kent Konseyi, Didim Art Resim Grubu ve Didim Help In Hands İngiliz gönüllü gurubu 30 Temmuz 2016 tarihinde Deniz ve Denizcilik temalı bir resim sergisi açmıştı. Sergiye Didim Kaymakamlığı, Didim Belediyesi ve Didim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de destek sunarken 2 gün açık kalan sergiden elde edilen gelir ile Didim Kent Konseyi Gönüllüler Çalışma grubunun 2. El eşya satışından elde ettiği toplam 4 bin 800 TL'lik bağış İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün hesabına yatırıldı.

Didim İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Turan Kaya, Didim Kent Konseyi Başkanı Osman Ayyıldız ile Gönüllüler Çalışma grubu üyeleri Bağış makbuzu ile İlçe Kaymakamı İskender Yönden'i makamında ziyaret etti. Kaymakam Yönden gösterilen duyarlılıkta dolayı teşekkür ederken ziyarete gelen heyete Teşekkür belgesi verdi.

İlçeye kazandırılacak tenis kortu yeriyle ilgili olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün planlama yapacağı ve bütçeye göre de bu tür çalışmaların devam edileceği bildirildi.

Didim’de çocukların tenis öğrenmesi için ilk adım gönüllü yabancılardan

Didim’de çocukların tenis öğrenmesi için ilk adım gönüllü yabancılardan

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber