Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Ekim 2016 - 14:48 Yorum: 0

Didim’de eğitimli emlakçılar yetişmeye devam ediyor

Didim Emlak Müşavirleri Derneği'nin, Didim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda Derneğe üye müşavirlerin yanında çalışan personellerin...

Didim’de eğitimli emlakçılar yetişmeye devam ediyor

Didim Emlak Müşavirleri Derneği'nin, Didim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda Derneğe üye müşavirlerin yanında çalışan personellerin ve irtibatta oldukları alan çalışanlarının eğitimlerinin sağlanması amacıyla Didim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nce 200 saatlik Emlak Danışmanlığı kursu başladı.

Didim Ticaret Odası Konferans salonundaki kurs açılışına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Hayat Boyu Şube Müdürü Hanifi Çelik, Didim Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Erel ile Didim Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Osman Coşkun'da katıldı.

İşbirliğiyle ilgili bilgiler veren Didim Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Osman Coşkun, "Bu iş birliği çalışmasıyla kalifiyesiz olarak Emlak alanında çalışan kişilerin bu mesleği daha bilinçli yapmalarını ve hizmet sundukları vatandaşlara emlak alanıyla ilgili doğru bilgilendirilmelerini sağlayarak mağduriyetlerin önlenmesi sağlanacaktır. Ayrıca yenilenen eğitim programının en büyük önemi ise kursiyerlerin kafadan dolma bilgilerle değil, konunun uzmanları tarafından verilen gerçek bilgilerle donanacaklar dolayısıyla emlak sektörü de bu değişimden payını alarak daha modern bilgilerle gelişecektir." diye konuştu.

Didim Emlak Müşavirleri Derneği ile Didim Mesleki Eğitim Merkezinin işbirliğiyle açılan kursun geçtiğimiz yıl da düzenlenmişti.

Didim’de eğitimli emlakçılar yetişmeye devam ediyor

Didim’de eğitimli emlakçılar yetişmeye devam ediyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber