Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 08 Eylül 2016 - 08:58 Yorum: 0

Didim’de koruma amaçlı imar planları hakkında bilgiler verildi

Didim Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Didim'de 3 mevkiindeki Koruma Amaçlı İmar Planları ve Çevre Düzenleme Projeleriyle ilgili halka açık...

Didim’de koruma amaçlı imar planları  hakkında bilgiler verildi

Didim Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Didim'de 3 mevkiindeki Koruma Amaçlı İmar Planları ve Çevre Düzenleme Projeleriyle ilgili halka açık bilgilendirme toplantıları düzenledi.

Bu kapsamda 6 Eylül günü Kızılyer mevkiiyle ilgili Başkent sitesinde Fevzi paşa ve Gevrek mevkii hakkında ise belediye meclis toplantı salonunda toplantı düzenlendi.

Didim Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Koruma Amaçlı İmar Planları ve Çevre Düzenleme Projeleriyle ilgili toplantılar düzenledi. Halka açık olarak yapılan toplantıların ilki 6 Eylül Salı günü Kızılyer mevkiiyle ilgili olarak Başkent sitesinde düzenlendi. 7 Eylül Çarşamba günü ise Fevzi paşa ve Gevrek mevkii hakkında ise belediye meclis toplantı salonunda toplantı düzenlendi. Toplantıya Fen İşleri Müdürlüğünde görevli Meltem Öz, Didim Belediyesi Sanat Tarihçisi Başak Kamacı Budak bilgiler verirken, toplantıya Didim Derneği Başkanı Ali Budak ile DİÇEP üyeleri katıldı. Toplantıda bilgiler veren Didim Belediyesi Sanat Tarihçisi Başak Kamacı Budak Fevzi paşa mahallesindeki koruma amaçlı imar planının hazırlandığını ve 1. Derece arkeolojik sit alanlarını kapsadığını belirterek planların onaylanmasının ardından sit'ten dolayı mağdur olan vatandaşların yararına olacağını söyledi.

17 dönümlük bir alanın Fevzi paşada sit alanı olarak kurul tarafından ilan edildiğini dile getiren Budak hak maliklerinin 1. Derece yerine 3. Derece olması noktasında haklarını aradığını da söyledi. Toplantıya katılan vatandaşlar da endişelerini dile getirirken görüş ve önerileri de belediye personelince not alındı.

Didim’de koruma amaçlı imar planları hakkında bilgiler verildi

Didim’de koruma amaçlı imar planları hakkında bilgiler verildi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber