Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Kasım 2016 - 17:08 Yorum: 0

Didim’de öğretmenlerin balık ekmek ziyafeti bu yılda sürdü

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Didim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Akköy Su Ürünleri Kooperatifi işbirliğiyle Öğretmenlere balık-ekmek...

Didim’de öğretmenlerin balık ekmek ziyafeti bu yılda sürdü

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Didim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Akköy Su Ürünleri Kooperatifi işbirliğiyle Öğretmenlere balık-ekmek ikram edildi. TEOG sınavı nedeniyle bazı öğretmenlerin görevli olması nedeniyle etkinliğin ilgi fazla olmadı.

Didim Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bahçesindeki ücretsiz balık dağıtımı etkinliğine protokolden katılım olmazken, Didim İlçe Milli eğitim Müdürü Ahmet Turan Kaya, AK Parti İlçe Başkanı Cenk Ünlü ile ilçe yöneticileri, Şube Müdürleri, Akköy Su ürünleri Kooperatifi Cengiz Ovalıoğlu ile bazı öğretmenler katıldı. Ülke genelinde yapılan TEOG sınavı nedeniyle bazı öğretmenlerin görevli olması nedeniyle etkinliğin ilgi fazla olmadı.

Akköy Su Ürünleri Kooperatifince ücretsiz olarak getirilen balıklar tencerelerde kızartılarak servis edildi. Akköy Su ürünleri Kooperatifi Cengiz Ovalıoğlu, Öğretmenler Günü'ne unutmadıklarını belirterek "Geçen yıl bu etkinliği yaptık. Bunu geleneksel hale getirdik. Kooperatifimizden balıkları aldık ve bunu burada dağıttık. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz için bu etkinliği devam ettireceğiz." dedi.

Didim İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Turan Kaya da etkinlik için Akköy Su ürünleri Kooperatifine teşekkür etti.

Didim’de öğretmenlerin balık ekmek ziyafeti bu yılda sürdü

Didim’de öğretmenlerin balık ekmek ziyafeti bu yılda sürdü

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber