Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 21 Şubat 2020 - 09:28 Yorum: 0

Didim’de üniversiteyle proje protokolü

Didim Kaymakamlığı öncülüğünde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ADÜ Didim Meslek Yüksek Okulu arasında "1 İlçe 15 Proje" faaliyetleri kapsamında...

Didim’de üniversiteyle proje protokolü

Didim Kaymakamlığı öncülüğünde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ADÜ Didim Meslek Yüksek Okulu arasında "1 İlçe 15 Proje" faaliyetleri kapsamında ile işbirliği protokolü imzalandı.

Kaymakamlık makamında gerçekleşen işbirliği protokolü imza törenine Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir ve Didim Yüksek Okulu Müdürü ve Öğretim Görevlisi Evrim Kamacı katıldı.

3" lü imzasıyla yürürlüğe giren protokolün amacıyla ilgili olarak yapılan açıklamada "Ortaöğretim düzeyi öğrencilerinin Üniversiteyi tanıyarak, kariyer hedefi belirlemelerine yardımcı olmaktır. Eğitimde işbirliği yaparak resmi ortaöğretim kademelerindeki öğrencilerin üniversite ortamında ders işlemelerine olanak tanımak, akademisyenlerle tanışmalarını sağlamak, meslek seçimleriyle ilgili sorularına çözüm bulmak, akademisyenlerin ve öğretmenlerin karşılıklı bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunması, öğretmenlerin mesleki ve akademik gelişmelerine katkı verilmesi ortak aklın verilerinden yararlanılması, işbirliği protokolümüzle amaçlanmaktadır"denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber