Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 29 Ağustos 2016 - 15:23 Yorum: 0

Didim’de uygulamalı girişimcilik eğitimleri devam ediyor

Didim Ticaret Odası İŞKUR ve KOSGEB işbirliği ile İlçemizde Girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak ve girişimcileri iş planı kavramı ile tanıştırarak...

Didim’de uygulamalı girişimcilik eğitimleri devam ediyor

Didim Ticaret Odası İŞKUR ve KOSGEB işbirliği ile İlçemizde Girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak ve girişimcileri iş planı kavramı ile tanıştırarak başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen Uygulamalı Girişimcilik eğitimleri devam ediyor.

Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ, girişimci eğitimlerine katılarak kursiyerlere tavsiyelerde bulundu. Eğitimlerin amacının girişimci adaylarının ve ilçemizin ekonomisine katkıda bulunmak olduğunu söyleyen Üstündağ, tüm adaylardan kısa süre içerisinde yatırımını gerçekleştirmesini beklediklerini vurguladı.

Ticaret Odası bünyesindeki KOSGEB Hizmet masasının da yardıma hazır olduğunu söyledi. İşletme kuranların bir kısmının Ticaret Odası üyesi olacağı için eğitimlerden sonra üye - oda ilişkilerinin devam edeceğini söyleyen Üstündağ, "Bizim için önemli olan sizin yatırımınızı gerçekleştirmeniz, Ekonominizi iyi duruma getirmeniz, başarılı işletmeler kurmanız. Hangi odaya üye olursanız olun sizlere yardımcı olmaya devam edeceğiz" dedi.

Ticaret Odası'nın son üç yıldır gerçekleştirdiği eğitimlerde bu güne kadar 300'den fazla kişi eğitim aldı.

Didim’de uygulamalı girişimcilik eğitimleri devam ediyor

Didim’de uygulamalı girişimcilik eğitimleri devam ediyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber