Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Hibe - Proje - Burs 15 Ağustos 2014 - 18:31 Yorum: 0

Digiturk internet üzerinden Avustralya pazarında

Digiturk, internet üzerinden Avustralya pazarına girdi.

Digiturk internet üzerinden Avustralya pazarında

MELBOURNE - Digiturk, internet üzerinden Avustralya pazarına girdi.

Digiturk yayın platformu, "Türkiye’de ne izleniyorsa Avustralya’da evinizde" sloganı ile Avustralya’ya internet üzerinden yapacağı yayın sistemini, Melbourne’de düzenlenen basın toplantısıyla duyurdu.

Digiturk Amerika ve Avustralya Bölge Müdürü Bahadır Karalar, toplantıda yaptığı konuşmada, Digiturk’un Avustralya’da yıllardır çeşitli yayın kuruluşları tarafından istedikleri güvenilirlikte temsil edilemediğini, ancak bundan sonra Digiturk’ün kendi personeli tarafından temsil edileceğini söyledi.

İnternet üzerinden yapacakları yayınlarla Avustralyalı Türklere Digiturk güvencesi ile ulaşmak istediklerini belirten Karalar, AA'ya yaptığı değerlendirmede, "Bizim buradaki hedefimiz öncelikle Avustralya’da yaşayan insanlara, Türk kanallarını, Türk kültürünü, Türk eğlencesini, Türkiye’de ne izleniyorsa, burada da aynı şekilde aynı kalitede takip edebilmelerini sağlamak’’ dedi.

Avustralya'da yaşayan Türklere yaklaşık 80 kanal ile internet üzerinden ulaşmayı hedeflediklerini anlatan Karalar, şunları söyledi:

"Dizileri, maçları diledikleri zaman izleyebilmeleri için tekrar izle servisimizi sunuyoruz. Bunların hepsini internet sayesinde müşterilerimize ulaştırabiliyoruz. Yayınlarımızı geniş bir kitleye ulaştırmayı hedefliyoruz. Biz  öncelikli hedef olarak evlerin yüzde 20-25’ine ulaşmak istiyoruz. Ondan sonra daha farklı projeler olacaktır."

ETİKETLER: Digiturk , internet
Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber