Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Teknoloji 30 Nisan 2019 - 11:43 Yorum: 0

Dijital dönüşüm çağı anlatıldı

Bursa Ticaret Borsası (BTB) ve Bursa Gazeteciler Cemiyeti iş birliğiyle "Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya" semineri düzenlendi.

Dijital dönüşüm çağı anlatıldı

Bursa Ticaret Borsası (BTB) ve Bursa Gazeteciler Cemiyeti iş birliğiyle "Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya" semineri düzenlendi.

Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Uzmanı Okan Yüksel tarafından Bursa Basın Kültür Sarayı Nilüfer Sahnesi'nde gerçekleştirilen seminere Bursa İl Tarım ve Orman Müdürü Hamit Aygül, BTB Meclis Başkan Yardımcısı İsmail Aslım, firma temsilcileri, gazeteciler ve Uludağ Üniversitesi öğrenci toplulukları katıldı. İki ana bölümden oluşan eğitim seminerinin ilk bölümünde sosyal ağlarda verimliliğin artması, erişilebilirlik, hedef kitle, sosyal medya istatistikleri, sonuç odaklı paylaşımlar ve kaliteli içerik oluşturma ele alındı.

Seminerin ikinci oturumda geleceğin en karlı ticaret sistemi olarak bilinen e-ticaret hakkında bilgiler paylaşan Okan Yüksel, hızlı, güvenli ve etkili satış yöntemleri hakkında önemli ipuçları verdi.

Eğitimi değerlendiren Bursa Ticaret Borsası Meclis Başkan Yardımcısı İsmail Aslım, artık sosyal medyanın gerek özel hayatta gerek iş hayatında çok önemli bir yeri olduğuna ve bu dönüşüme ayak uydurmak için bu tarz eğitimlerin çok önemli olduğuna vurgu yaptı.

Aslım, "Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı'nın,da özellikle e-ticaret ve dijitalleşme konularını çok önemsediğinden dolayı, öncelikli eğitim konularımızı her zaman üyelerimizin iş hayatına katkı sağlayacak şekilde belirliyoruz. Sosyal medya artık bir ihtiyaç. Çağımızda bütün haberleri dijital ortamdan takip ederek ânında bilgi edinebiliyoruz, haberleşebiliyoruz, ticaret yapıyoruz, günlük programlarımızı takip edebiliyoruz. Teknoloji hayatımıza bu kadar girmişken biz de BTB olarak, sosyal medyayı sağlıklı, doğru ve hızlı kullanmayı öğrenebileceğimiz bir eğitim programı düzenledik" dedi.

Dijital dönüşüm çağı anlatıldı

Dijital dönüşüm çağı anlatıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber