Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...23:01 Bakan Yerlikaya: "Beraberliğimize, kim yan bakıyorsa biz de onlara düz baka...
Sami Er
Teknoloji 28 Mayıs 2016 - 14:13 Yorum: 0

Dijital Dünyanın Enleri 4. Defa Sahiplerini Bulacak

Türkiye'nin ilk tescilli dijital dergisi Evos Angels ve Spikerler Platformu Kırmızı Türk Haber tarafından bu yıl 4. kez düzenlenecek olan "Dijital Dünyanın...

Dijital Dünyanın Enleri 4. Defa Sahiplerini Bulacak

Türkiye'nin ilk tescilli dijital dergisi Evos Angels ve Spikerler Platformu Kırmızı Türk Haber tarafından bu yıl 4. kez düzenlenecek olan "Dijital Dünyanın Enleri" Ödülleri, 08 Haziran 2016 Çarşamba günü Evren Yaşlak ve Evrim Yaşlak kardeşlerin ev sahipliğinde Akatlar Kültür Merkezinde sahiplerini bulacak.

Çok sayıda siyasetçi ve ünlü simaların konuk olacağı gecede, Türkiye'nin önde gelen mankenlerinin katılacağı karma defile ve Evos Angels tarafından beş yıldır aralıksız gerçekleştirilen "Yıldızlar Geçidi" düzenlenecek. Ünlü Oyuncu - Komedyen Metin Yıldız ve Best Model of Turkey güzeli Tuğçe Sarıkaya'nın sunumuyla gerçekleşecek gecenin sonunda medya, sanat ve iş dünyasından isimlere ödülleri verilecek.

Halka açık oylamalar sonucunda dijital dünyada en çok takip edilen kişilerin ödül aldığı Dijital Dünyanın Enleri ödül töreninde bu sene 40 farklı kategoride ödül verilecek. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da www.dijitaldunyaninenleri.com adlı internet sitesinde düzenlenen oylamaya bir milyonun üzerinde kişinin katılması ve elde edilen sonuçlarla ödüllerin dağıtımı yapılacak. Türkiye'nin en büyük karma defilelerine imza atan Evo's Angels Dijital Dergisi, bu sene Günay Musayeva, Sema Şimşek, Ebru Ürün baş mankenliğinde kırk tescilli model ile ses getirecek bir defileye imza atacak. Ünlü koreografist Asil Çağıl tarafından büyük titizlikle hazırlanan defilede modeller yaklaşık 3 aylık hazırlık sonrası defilede yerlerini alacaklar. Yılın defilesine imza atacak tasarımcılar; Joymiss, Handan Özsoy, Verden Fur Stüdyo Kürk Deri ve Elif Gedikoğlu kreasyonları gecede sergilenecek.

Evrim Yaşlak, Evren Yaşlak ve Cengizhan Kaya tarafından düzenlenen organizasyonda ödül töreni ve karma defilenin yanında aynı zamanda bir Evo's Angels klasiği haline gelen birçok sanatçı ve ünlü isim yer alacak. Siyaset, moda, magazin, medya ve sanat dünyasının heyecanla beklediği Evo's Angels & KırmızıTürk 4. Dijital Dünyanın Enleri Ödül Töreni, Türkiye'nin en büyük karma defilesi ve 5. Evos Angels Vip Partisi; 08 Haziran 2016 Çarşamba Günü saat 17.00'da Akatlar Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber