Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Teknoloji 05 Mayıs 2017 - 11:27 Yorum: 0

Dijital dünyanın enleri sahiplerini bulacak

Türkiye'nin ilk tescilli dijital dergisi Evos Angels ve Spikerler Platformu Kırmızı Türk Haber tarafından bu yıl 5. kez düzenlenecek olan "Dijital Dünyanın...

Dijital dünyanın enleri sahiplerini bulacak

Türkiye'nin ilk tescilli dijital dergisi Evos Angels ve Spikerler Platformu Kırmızı Türk Haber tarafından bu yıl 5. kez düzenlenecek olan "Dijital Dünyanın Enleri" Ödülleri, 11 Mayıs 2017 Perşembe günü sahiplerini bulacak.

Gecede halka açık 1 milyondan fazla oylama ile belirlenen 60 kategoride dijital dünyanın enleri seçilecek. Medya dünyasının öne gelen isimleri, çok sayıda sanatçı ve mankenin de konuk olacağı gecede, ünlü mankenlerinin katılacağı karma defile ve 6 yıldır aralıksız gerçekleştirilen "Yıldızlar Geçidi" düzenlenecek.

Halka açık oylamalar sonucunda dijital dünyada en çok takip edilen kişilerin ödül aldığı dijital dünyanın enleri ödül töreninde bu sene 60 farklı kategoride ödül verilecek. Alanında en prestijli ödül törenlerinden biri olan program oyuncu Tuğçe Sarıkaya ve haber spikeri Gökay Kalaycıoğlu'nun sunumuyla gerçekleşecek.

Bu sene Günay Musayeva, Sema Şimşek, Ebru Ürün baş mankenliğinde kırk tescilli model ile ses getirecek bir defileye imza atılacak. Ünlü koreografist Asil Çağıl tarafından büyük titizlikle hazırlanan defilede modeller yaklaşık 3 aylık hazırlık sonrası defilede yerlerini alacaklar.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber