Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 05 Temmuz 2019 - 02:38 Yorum: 0

Dijital Medyada Fark Yaratmak İçin Ne Yapmalı?

Ürün, hizmet veya ticari anlamda diğer sektörler üzerinden hizmet veren tüm işletmeler dijital medyayı kullanıyor. Türkiye'de yüz binlerce işletme gerek sosyal medya gerekse web siteleri sayesinde dijital medyadaki varlıklarını sürdürüyor.

Dijital Medyada Fark Yaratmak İçin Ne Yapmalı?

Ürün, hizmet veya ticari anlamda diğer sektörler üzerinden hizmet veren tüm işletmeler dijital medyayı kullanıyor. Türkiye'de yüz binlerce işletme gerek sosyal medya gerekse web siteleri sayesinde dijital medyadaki varlıklarını sürdürüyor. Bu kadar fazla işletmenin arasından sıyrılmak ve farkınızı ortaya koymak için dikkat etmeniz gereken birkaç nüans var.

 Sosyal Medyayı Uzmanına Bırakın

 Sosyal medya hesaplarının açılması ve ücretsiz olması dolayısıyla işletmeler genellikle bu tür işleri kendileri yapıyorlar. Ancak iş sosyal medya yönetimine gelince son derece amatör kalıyor. Sosyal medya mecraları interaktif etkileşime açık olduğu için işletmeleri zorluyor. Tüketiciler akıllarındaki soruları da şikayetlerini de sosyal medya aracılığıyla dile getiriyor. Sosyal medya danışmanlığı firmaları tüketiciler adına sosyal medya hesapları açıyor. Hesaplara uygun olarak içerik ve tasarımlar hazırlıyor. Dijital medya planlaması yaparak uygun dönemlerde sponsorlu reklamlar yaparak potansiyel müşteri kazanılmasını sağlıyor.

 Web Tasarımı ve Sosyal Medya Bağlantılı

 Otomatik bir sistem sayesinde sosyal medyada paylaşılan her gönderi web sitesinde eş zamanlı olarak yayınlanabiliyor. Aynı zamanda sosyal medya hesapları üzerinden web sitesine yönlendirme yapılabiliyor. En iyi web tasarım firmaları işletmelerin sosyal medya hesabı ile web sitesi arasında bir bütünlük kurar. Sosyal medya hesaplarındaki tasarımları web sitesi ile uyumlu hale getirir. Böylelikle tüketiciler her iki platformda girdiklerinde birbirinden bağımsız iki mecra ile karşılaşmazlar. Bu da işletmenin kurumsal kimliğine olumlu katkıda bulunur.

 Web Sitenizi Üst Sıralara Taşıyın

 Mükemmel bir web sitesi hazırlatmak ve bu siteyi sosyal medyayla desteklemek her zaman yeterli gelmez. Yeni müşterilerin bulunması ve var olan müşterilerin sürekliliği için web sitenizin görünür olması gerekir. Adwords bu noktada devreye girer. Adwords uzmanları işletmeniz için anahtar kelime listesi çıkarır. Bu anahtar kelimelerin tıklama başına maliyetleri vardır.

 Rakip firmalar da aynı kelime üzerinden fiyat teklifi verebilir. Fiyat teklifine göre söz konusu kelimenin maddi değeri artıp azalabilir. Adwords reklam ajansı istanbul son derece gelişmiş yöntemler sayesinde bu grafikleri izler. İşletmenin talebine göre fiyatı artan kelimelerin yerine anlık olarak yeni kelimeler ekleyebilir. Böylelikle minimum fiyata web siteniz Google arama motorunun arama sonucunda ilk üç sıradan birinde görünür.

 

ETİKETLER: Dijital Medya
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber