Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Nisan 2022 - 12:43 Yorum: 0

Dijital Pazarlama Projesi’nin personel eğitimi Portekiz’de gerçekleşti

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nin (ADÜ) proje ortağı olduğu ve Aydın Valiliği AB ve Dış İlişkiler Bürosu tarafından yürütülmekte olan, ERASMUS+...

Dijital Pazarlama Projesi’nin personel eğitimi Portekiz’de gerçekleşti

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nin (ADÜ) proje ortağı olduğu ve Aydın Valiliği AB ve Dış İlişkiler Bürosu tarafından yürütülmekte olan, ERASMUS+ Programı 2020 Yılı Ana Eylem 2 Stratejik Ortaklıklar-Yetişkin Eğitimi programı çerçevesinde gerçekleştirilen "Tarımsal Girişimciler için Güvenli Dijital Pazarlama (Safe Digital Marketing for Agripreneurs)" adlı projenin kısa süreli personel eğitim etkinliği proje ortaklarından olan bir teknoloji şirketinin ev sahipliğinde Portekiz'de gerçekleşti.

Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen projenin eğitim etkinliğine; proje ortağı 9 kurum ve kuruluş, ADÜ'den Prof. Dr. Göksel Armağan, Dr. Öğr. Üyesi Taner Arabacıoğlu ve Çağrı Kesen katıldı. Dört gün süren toplantıda; e-öğrenme, öğrenme yönetim sistemleri, H5P, web 2.0 araçları ve etkileşimli içerik tasarımı ile projenin Moodle eğitim platformunun kullanımı konularında teorik, pratik ve atölye çalışmalarına dayalı eğitimler gerçekleştirildi. Eğitimler sonunda proje fikri çıktılarını oluşturmada örnek tasarımlar yapıldı ve bu tasarımlar üzerinden fikir alışverişinde bulunuldu.

Projenin uygulama kurallarının gözden geçirildiği, yaygınlaştırma faaliyetlerinin ele alındığı ve iş paylaşımlarının yapıldığı toplantı, genel değerlendirme ve sertifikaların dağıtılmasıyla sona erdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber