Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Haziran 2019 - 19:03 Yorum: 0

Dijital Reklam Şakaya Gelmez

Tüm Türkiye'de ve dünyada yüz binlerce firma internet üzerinden ürün ve hizmetlerinin pazarlamasını yapıyor.

Dijital Reklam Şakaya Gelmez

Tüm Türkiye'de ve dünyada yüz binlerce firma internet üzerinden ürün ve hizmetlerinin pazarlamasını yapıyor. Tüketiciler, alışverişlerinin büyük bir bölümünü internet üzerinden yapıyor. Binlerce rakibinizin olduğu bu sonsuz pazarda fark yaratmak için iyi bir web sitenizin olması gerekiyor. Profesyonel web tasarım firmaları istanbul sayesinde hayalinizdeki web sitesine ulaşabilirsiniz.

 İyi Bir Web Sitesi Nasıl Olmalı?

 İyi bir web sitesinin öncelikle hızlı bir şekilde açılması gerekir. Bu süre ortalama 1.5 saniyedir. Tüketiciler web sitesinin açılma süresi uzadıkça siteye giriş kararlarından vazgeçebilir veya siteyi güvenilir bulmayabilir. Bu, yazılım aşamasıyla ilgili bir konudur. Tasarım bakımından bir web sitesinin firma logosuyla uyumlu renklerde giydirilmesi gerekir. Tüketici, siteye yaptığı sonraki ziyaretlerinde firmanın adını görmeden o markanın sitesine girdiğini anlamalıdır. Dijital pazarlama ajansı beylikdüzü üzerinden yapılan siteler son derece profesyoneldir. Site üzerinden satış yapılacaksa tasarım ve yazılım son derece basit olmalıdır. Tüketiciler, sitenin karmaşıklığı yüzünden alışveriş yapmaktan vazgeçmemelidir.

 Sitenin Tasarımı Sadelikten Yana

 Bir e-ticaret sitesinde müşterilerin aradıklarını kolayca bulabilmeleri için bir arama çubuğu olmalıdır. Kişi, kategorilerden istediğine ulaşamasa dahi arama çubuğuna aradığı ürünü yazarak hemen ulaşabilmelidir. Site üzerinde hazırlanan kategoriler ayrıştırıcı olmalıdır. Örneğin; kadın, erkek, çocuk, ev ve yaşam, teknoloji gibi farklı kategorilerin ayrımı iyi bir şekilde yapılmalıdır. Dijital reklamcılık ajansları firmaları bu konuda yönlendirir. İnsanlar daha çok telefonları üzerinden alışveriş yaptıkları için web sitesi mobil uyumlu olmalıdır. İnsanlar her bir kategoriye girmek için tekrar tekrar sayfanın başına dönmemeli, one page adı verilen sayfa düzeni oluşturulmalıdır.

 Dijital Medya Sürekli Değişir

 Her sektörde olduğu gibi dijital medya sektörü de sürekli olarak değişkenlik gösterir. Bugün moda olan bir web sitesi tasarımı ileride modası geçmiş bir standarda dönüşebilir. Bu nedenle web sitesi tasarlarken modaya değil, ihtiyaçlarınıza odaklanmalısınız. Tüketici hareketlerini izleyerek onları alışveriş sepetine en rahat şekilde götürecek tasarımları ve yönlendirmeleri yapmalısınız. Sitede üye olmayan alışveriş yapma imkanı sunulmalı, hemen al butonuyla insanların karar verdikleri anda ürünü edinmelerini sağlamalısınız. İyi bir web sitesi ajansı tüm bu konular hakkında firmayı yönlendirir.

ETİKETLER: Dijital Reklam
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber