Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Yerel 25 Mayıs 2016 - 15:43 Yorum: 0

Dikiş Nakış Kursu Yıl Sonu Sergisi

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Dikiş Nakış Kursu Yıl Sonu Sergisi, düzenlenen törenle açıldı.

Dikiş Nakış Kursu Yıl Sonu Sergisi

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Dikiş Nakış Kursu Yıl Sonu Sergisi, düzenlenen törenle açıldı.

Süleymanpaşa Belediyesi Tarihi Belediye Binası'nda gerçekleştirilen açılışa, Süleymanpaşa Belediye Başkan Vekili Berkay Çakır, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyeleri Deniz Taner ve Filiz Çelik, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ahmet Poyraz, Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanı Ufuk Bekir Ersöz, CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten, CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı İlker Yağcıoğlu, Süleymanpaşa Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hilal Kızılözen, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'ın eşi Belgin Eşkinat ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Süleymanpaşa Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hilal Kızılözen'in açılış konuşmasını yaptığı etkinlikte, Kızılözen, ilk dersten sergi sürecine kadar kursiyerlerle birlikte yapılan çalışmaları ve geçilen aşamaları katılımcılarla paylaştı.

Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ahmet Poyraz'ın da açılış öncesi emeği geçen tüm kadınları kutladığı birer konuşma yaptığı açılışta, tüm katılımcılar hep birlikte sergiyi gezildi.

20 kursiyerin Kent Konseyi Kadın Meclisi Dikiş Nakış Kursu'nda aldıkları eğitim sonucunda hazırladıkları el emeği göz nuru eserler, 3 gün boyunca Süleymanpaşa Belediyesi Tarihi Belediye Binası'nda vatandaşların beğenisine sunulacak.

Dikiş Nakış Kursu Yıl Sonu Sergisi

Dikiş Nakış Kursu Yıl Sonu Sergisi

Dikiş Nakış Kursu Yıl Sonu Sergisi

Dikiş Nakış Kursu Yıl Sonu Sergisi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber