Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 16 Nisan 2019 - 09:28 Yorum: 0

Dikkatsiz kadının ezilmekten son anda kurtulduğu anlar kamerada

Üsküdar'da motosiklet sürücüsü yolda ilerlediği sırada bir anda önüne dikkatsiz bir kadın çıktı.

Dikkatsiz kadının ezilmekten son anda kurtulduğu anlar kamerada

Üsküdar'da motosiklet sürücüsü yolda ilerlediği sırada bir anda önüne dikkatsiz bir kadın çıktı. Dikkatsiz kadının motosikletin altında kalmaktan son anda kurtulduğu anlar kask kamerasına yansıdı.

Üsküdar'da yol üzerinde seyir halinde olan bir motosiklet sürücüsü, bir kadının aniden önüne çıkması ile durdu. Yola bakmadan karşıya geçmeye çalışan dikkatsiz kadın, motosikletin altında kalmaktan son anda kurtuldu. Dikkatsiz kadın kendisine hafifçe çarpan motosiklet sürücüsüne "ayağım gitti" diyerek tepki gösterdi. Motosiklet sürücüsü ise kadına, yola bakmadan yürüdüğü için suçlu olduğunu söyledi. Yolun karşısına dikkatsizce geçen kadını motorun altında kalmaktan son anda kurtulduğu anlar kask kamerasınca saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde motosikletli ilerliyor, bir anda kadın önüne çıkınca duruyor ve karşı karşıya geliyorlar. Kadın ezilmekten son anda kurtuluyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber