Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 02 Eylül 2016 - 10:28 Yorum: 0

Dikmen Caddesi’nde kaldırım çalışmaları başladı

Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltı yenilenen Dikmen Caddesi'nde çalışmalar sürüyor.

Dikmen Caddesi’nde kaldırım çalışmaları başladı

Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltı yenilenen Dikmen Caddesi'nde çalışmalar sürüyor. Dikmen Caddesi'nde kaldırım yenileme çalışmaları başladı.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan çalışmayla, Dikmen Caddesi'nin Konya Yolu kesişiminden, Polisevi'nin bulunduğu Çetin Emeç Bulvarı kesişimine kadar olan 6 kilometrelik kısmı, yenileniyor.

Dikmen Caddesi'nde mevcut asfalt kazınarak, asfalt yenileme çalışması yapıldığını belirten Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri, asfaltın binder tabakasının serilmesinin ardından, kaldırım yenileme çalışmasına geçildiğini belirttiler.

Yetkililer, kaldırım yenileme çalışmasının, Dikmen Caddesi'nin Konya Yolu kesişiminden ve Polisevi'nin bulunduğu Çetin Emeç Bulvarı kesişiminden başladığını vurgulayarak, eskiyen kaldırım taşlarının söküldüğünü kaydettiler.

Dikmen Caddesi'nde kaldırımların eski ve yıpranmış olduğuna dikkat çeken yetkililer, yeni kaldırımların yapımında Ankara genelinde olduğu gibi bazalt kaplamalı beton bloklar kullanıldığını ve ayrıca görme engelliler için iz yolu yapıldığını, engelliler için ve garaj girişleri için rampalar yapıldığını söylediler.

Yetkililer, vatandaşların mağdur olmaması için çalışmaların hızla yürütüldüğünü de dikkat çektiler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber