Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 02 Temmuz 2015 - 15:01 Yorum: 0

Dilek Mahallesi'nde yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Dilek Mahallesi İstasyon bölgesinde devam eden yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

Dilek Mahallesi'nde yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları

MALATYA - Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Dilek Mahallesi İstasyon bölgesinde devam eden yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

Yeşilyurt Belediyesi sınırları içerisinde kullanılmaz hale gelen yolların asfaltlanması, bozuk olan zeminlerin düzeltilip halkın hizmetine sunmak için yoğun çaba sarf eden Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Dilek Mahallesi istasyon bölgesinde 2.5 Km uzunluğunda beş metre olan yolun, 10 metreye kadar çıkartılma işlemlerinde sona gelindiğini ifade etti.

Asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek, detaylı bilgiler alan Başkan Polat, yaptığı açıklamada, “Belediyemizin hizmet sınırları içinde bulunan Dilek mahallesindeki yol açma çalışmalarını yakından takip ediyoruz.  Kışın sonlarına doğru bu yolun açılmasına yönelik çalışmalara başladık. Gerek altyapı gerekse diğer çalışmalar ile ilgili kurumlarla görüşmeler, yapıldı. Çalışmalar tamamlandıktan sonra beş metrelik yolumuzun kullanım alanı 10 metreye kadar çıkartılacak. Yolumuzun daha ilerisinde Dilek mahallemizden Mahmudiye’ye bağlanacak ikinci yolumuz 1.5 km açılmamış durumda burası da en geç kış ayına kadar tamamlayıp hizmet vermeye başlayacak. Gerek bu yolun 10 metreye çıkmasında, gerekse de diğer yolumuzun açılmasında emeği geçenlere ve destek veren herkese çok teşekkür ederim. Hepimizin görevi bu millete daha fazla hizmet etmektir, tüm ekip çalışanlarımız bu düşünce doğrultusunda hizmetlerine devam etmektedirler” dedi.  

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber